Diensten

Van renovaties tot
een interieur op maat

Puur M helpt je graag bij het realiseren van je droominterieur. Met oog voor detail, op maat van jouw wensen en met een piekfijne afwerking. Van kasten op maat tot renovaties en totaalinrichtingen.

Een interieur dat bij je past?
Doe beroep op Puur M.

Puur M Interieur Maatwerk | Ontdek onze realisaties en neem contact op!

Persoonlijk en
puur maatwerk

Kasten op maat maken een interieur uniek. Ze maken van je huis een thuis. De dressing van je dromen, ingebouwde kasten, een kwalitatieve keuken of een praktisch badkamermeubel? De mogelijkheden zijn eindeloos en worden volledig afgestemd op jouw wensen.

Totaalconcepten

Is je interieur toe aan een grondige make-over? Geen betere manier om een statement te maken dan met doorgedreven maatwerk. Met onderbouwd advies zoeken we samen naar de beste oplossingen voor jouw bouw- of renovatieplannen.

Bekijk hier enkele realisaties

Een nieuwe badkamer
zonder zorgen

Bij Puur M kan je terecht voor een handig meubel of voor een totale renovatie van je badkamer. Met de nodige inhouse expertise pakken we de ruimte aan. Van een nieuwe tegel en wanden tot aanpassing van de sanitaire leidingen. We zorgen ervoor dat je voldoende licht hebt, plaatsen je sanitair en de maatmeubels. Tot slot werken we samen met een vaste partner om ook de schilderwerken piekfijn uit te voeren.

Bekijk hier enkele realisaties